TeamAurea
Aurea-Group-Konepaja-alihankkija-avoimet-tyopaikat-konepaja-rekrytointi-tyonantaja-tekninen-myyja-1

Etsimme Aurea Groupin myyntitiimiin liikkuvaa teknistä myyjää!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisten asiakkaiden parissa. Pääset mukaan aktiiviseen konepajaryhmään, jossa kaksi yhdessä toimivaa konepajaa hyödyntää erikoisosaamistaan ja tuotantosynergiaansa. Palvelumme suuntautuvat monelle toimialalle kuten offshore, metsä-, sellu- ja paperiteollisuus, energia-, kaivos-, kuljetus- ja puolustusteollisuus. Tapaat työssäsi nykyisiä ja tulevia asiakkaita.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla sekä kasvattaa myyntiä kannattavasti. Odotamme sinulta teknologiateollisuuden tarvitsemien tuotteiden kuten raaka-aineiden, osien, komponenttien, tarvikkeiden ja koneiden tuntemusta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä myyntiosaamista.

Pääasiallisesti vastuullasi on tarjouksien valmistelut Suomeen ja Eurooppaan. Toimit asiakkaiden neuvonantajana ja konsultoivana kumppanina sekä myynnin, tuotannon ja suunnittelun välisenä linkkinä.

Toivomme sinulta

  • asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta teknisestä myynnistä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • itsenäistä, tavoitteellista ja ulospäin suuntautuvaa asennetta
  • teknillistä koulutusta
  • omaa autoa ja valmiutta matkustaa viikoittain Suomessa sekä ulkomailla

Saat laajan perehdytyksen ja tukenasi tehtävässä toimivat kollegat ja aktiivisesti toimiva johto. Työnkuvaa muokataan osaamisesi ja koulutuksesi mukaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää tiimiä niin Pöytyällä kuin Kankaanpäässä.

Aurea Groupilla on yhteinen tapa toimia, ”tehdään kerralla oikein”-kulttuuri, yhteiset toiminta- ja tuotantoprosessi, yhteiset arvot, laadunhallinta sekä yhteinen tapa johtaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Antti Sätilä 040 725 3656
antti.satila@pkp-machining.fi

Aurea-Group-Konepaja-alihankkija-avoimet-tyopaikat-konepaja-rekrytointi-tyonantaja-tekninen-myyja-3

Kuvat: Jari Sundgrén, Tekstit: Raija Sundgrén

Avoimet työpaikat