TeamAurea
Aurea-Group-Konepaja-alihankkija-avoimet-tyopaikat-konepaja-rekrytointi-tuotantokoordinaattori-1

Tuotantokoordinaattori tiimiimme Pöytyälle

Toimit tuotannon monipuolisten tehtävien parissa hankinnan, laadun ja työnjohdon kanssa, varmistaen laadukkaan ja tehokkaan tuotantoprosessin. Työhön kuuluu tiiviisti ERP-järjestelmän parissa toimiminen ja ylläpitäminen varmistaen mm. työohjeiden sekä tuoterakenteiden ajantasaisuuden.

Uusi tekijämme aikatauluttaa, suunnittelee, ohjaa ja valvoo asiakastilausten mukaisia tuotanto- ja toimitusprosesseja sekä asiakastoimituksia. Tehtäviin kuuluu tilausten käsittelyä, tuotteiden tilausta toimittajilta, viestimistä asiakkaiden kanssa sekä tietenkin laskutusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa osaamistasi ja onnistua osana ammattitaitoista nykyaikaista työyhteisöä, sekä tietenkin kilpailukykyisen palkkauksen.
Hyvä englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Antti Sätilä 040 725 3656
antti.satila@pkp-machining.fi